Een recept van een collega welk letterlijk met twee vingers in de neus, twee linkerhanden en huppelend op één been te maken is. Probeer maar.
Benodigdheden voor 4 personen
Tagliatelle (voor 4 personen) – 200 gr. gerookte zalm(snippers) – 2 el crème fraîche – 2 kleine uitjes – 1 dl. witte wijn – pesto – peper, zout- 2 el olijfolie
Bereiding(ca. 20 min.)
Tagliatelle koken volgens voorschrift. In koekenpan uitjes fruiten in olijfolie (2 eetlepel). 1 dl. witte wijn toevoegen.
Zalm in kleine stukjes snijden en bij de uitjes doen. 2 eetlepels gerookte zalm apart houden. Peper en zout naar smaak toevoegen.
2 eetlepels crème fraîche erbij doen en geheel roeren. Tagliatelle afgieten en saus door de tagliatelle roeren.
Geheel op smaak brengen met pesto.
Opdienen en apart gehouden gerookte zalm erover heen strooien.