Rode viscurry met tomaat, venkel en noedels

door: Nelly

Een supersnelle curry, gemaakt met homemade currypasta. Gebruik stevige witvis of garnalen.

Benodigdheden voor 3 tot 4 personen

2 kleine venkels – 4 el olie – 250 gr kerstomaatjes – 400 g witvisfilet, in blokjes – 3 el thaise currypasta – 300 tot 400 ml kokosmelk – 240 gr Sobanoedels

Bereiding (ca 20 min)

Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snijd de venkel overdwars open en verwijder de harde kern. Snijd hem in dunne repen.
Verhit de olie in een wok en voeg de curry toe. Bak tot de geuren vrijkomen.
Voeg de venkelreepjes en tomaatjes bij de curry en bak alles kort.
Voeg 300-400 ml kokosmelk toe.
Laat ca. 8 minuten op matig vuur pruttelen.
Voeg de laatste 3-4 minuten de blokjes vis toe.
Verdeel de noedels over de borden en giet de curry erover.

Ook lekker: