Mexicaans vleespotje

door: Nelly

Een Mexicaans getint snel gerecht, afkomstig van het voedingscentrum. Verantwoorde hap in combinatie met een gepoft aardappeltje of wat rijst. Door iets minder water toe te voegen een niet te versmaden vulling voor in een tortilla met wat zure room en/of quacamole.

Benodigdheden voor 2 personen

150 gr. schnitzel – 1 ui – 1 paprika – 1/2 courgette – 1 blikje maïs – 1 el olie – half zakje Taco Seasoning Mix

Bereiding(ca. 15 min.)

Snijd het vlees in dunne reepjes. Pel en snipper de ui. Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snij in blokjes.
Was de courgette en snij deze in blokjes.
Laat het blikje maïs uitlekken.
Verhit de olie in een pan en bak het vlees rondom bruin.
Bak de ui, paprika, maïs en courgette al omscheppend mee.
Voeg de kruiden en 1 1/2 dl. water toe en stoof dit met de deksel op de pan 5 minuten op een zacht vuur.

Ook lekker: